Legekuffertens butik

Hos Legekufferten udvikler vi løbende sjove og hyggelige print-selv lege og samtalelege, som du kan købe her i vores butik. Du får straks tilsendt en mail med en pdf, som du selv kan printe. Hurtigt og nemt – så er der mere tid til at lege.

Lege til hverdag og fest

Lege under tallerkenen

19 lege- og aktivitetskort til at lægge under børnenes tallerkener til enhver festlig lejlighed. Der er 4 kategorier: Find ting på tid, Mim ting og dyr på tid, Konkurrencer og Samarbejdslege. 

Inkluderer 25% moms

Fantasitegninger

Børnene skal tænke fantasifuldt og kreativt og tegne forskellige ting ud fra forskellige figurer og billeder på arkene. Fx hvad kan en hvad kan en firkant eller halvcirkel blive til?

Inkluderer 25% moms

Kimslege/huskelege

‘Kimslege/huskelege’ består af 3 forskellige print-selv kimslege med ting, emojis og bogstaver. God til børnefødselsdagen, legegruppen eller andre festlige lejligheder med børn.

Inkluderer 25% moms

Lege jul, nytår og vinterferie

På opdagelse i kirken juleaften

Juleleg til børnene, som I kan tage med i kirken juleaften. De skal finde forskellige ting i kirkerummet og lytte til salmer og præsten for at svare på spørgsmål.

Inkluderer 25% moms

Samtaleleg:
Hvad skal vi lave i julen?

Enkel og hyggelig samtaleleg, der i brætspillets ånd samler børn og voksne om spisebordet til en halv times familiesnak og planlægning af en hyggelig julemåned.

Inkluderer 25% moms

Samtaleleg:
Hvad skal vi lave i vinterferien?

Enkel og hyggelig samtaleleg, der i brætspillets ånd samler børn og voksne om spisebordet til en halv times familiesnak og planlægning af en hyggelig hjemme-vinterferie.

Inkluderer 25% moms

Samtalelege til hyggelige stunder for både børn og voksne

Samtalelege
til middagsbordet

6 forskellige print-selv samtalelege, der i brætspillets ånd inspirerer til samtale og nærvær for hele familien omkring middagsbordet – eller på bilturen, ferien eller andre hyggelige familiestunder.

Inkluderer 25% moms

Samtalelege til bonusforældre
og bonusbørn

4 forskellige print-selv samtalelege, der i brætspillets ånd inspirerer til samtale og nærvær mellem bonusforældre og bonusbørn. Vær nysgerrige og slå ørerne ud, og I vil helt sikkert lære noget om hinanden, som I ikke vidste i forvejen.

Inkluderer 25% moms