Om Legekufferten

Legekufferten er en legeplads

for os og til jer

I 2008 fik Mette idéen til Legekufferten, fordi hun så ofte hørte fra venner og bekendte, at hun og deres børn var så kreative og legede så meget sammen, og det synes hun da skulle deles med alle andre også – for sværere er det ikke, tænkte hun.

Legekufferten har siden været en kreativ legeplads, hvor alle Mettes idéer og kreative tanker har fået lov til at udvikle og udfolde sig, ofte til stor glæde for hendes børn og alle vennerne.

Men det er ikke kun sjov og ballade

Men det er ikke kun sjov og ballade, for Mette har 17 års erfaring med at lave udviklingsprojekter sammen med dagtilbud og skoler, med fokus på børns udvikling, læring, leg og inddragelse. 

Alt hvad der puttes i Legekufferten, kommer fra Mettes arbejde med den nyeste forskning og undersøgelser, og tætte samarbejde med lærere, pædagoger og psykologer, der har den daglige kontakt med børn og forældre. Og der er især fokus på nærvær og samtale væk fra skærmene, da vi ved hvor vigtigt det er for os alle at knytte relationer og leg sammen.

Efter mange år som solo Krea Chief Officer, savnede Mette en legekammerat og heldigvis kom Jo på banen – Jo er et legebarn selv, og med hendes salg og marketingsbaggrund, giver det et godt indspark til Mettes fantastiske krøllede hjerne.

Sammen udvikler, griner og leger vi meget – og vi håber at du og børnene får lige så meget ud af det som vi gør, for leg og læring er sjovt og udviklende.