Handelsbetingelser hos Legekufferten (ejet af Amondo)

 

Generelle oplysninger

Legekufferten (ejet af Amondo)
Frem 43
2800 Kgs. Lyngby

CVR nr.: 30645383
Email: info@legekufferten.dk

Priser
Hos Legekufferten (ejet af Amondo) tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

Betaling
Legekufferten (ejet af Amondo) modtager betaling med PayPal. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl.

Levering
Leveringen sker øjeblikkeligt efter betaling. Da alle produkter downloades direkte fra Legekufferten.dk eller via det link du får tilsendt per e-mail. Hvis du ikke kan downloade filen fra din bestilling, kan du kontakte Legekufferten.dk pr. e-mail: info@legekufferten.dk.

Alle filer er PDF filer, og leveres i digitale downloads. Du skal bruge Adobe Reader for, at kunne åbne din PDF. Programmet kan du downloade gratis her: http://get.adobe.com/dk/reader

Legekufferten.dk anser adgang for etableret og levering for sket, når e-mail indeholdende link(s) er afsendt til den af kunden oplyste e-mail adresse. Det er kundens ansvar, at hente filen i det download link som kunden modtager i e-mailen. Filen er til rådighed for downlad i 14 dage. 

Fortrydelsesret
Kunden anses ved accept af handelsbetingelserne, herunder ved foretagelse af betaling ved brug af betalingskort, for at have givet sit udtrykkelige samtykke til frasigelse af fortrydelsesretten. Kunden kan således ikke efter et køb fortryde sin bestilling.

Reklamationsret
Der er ingen returret på digitale produkter (downloads), der er købt hos Legekufferten.dk, men du har som køber altid 2 års reklamationsret. Dette gælder alle digitale produkter på vores hjemmeside.

Brugsret
Intet materiale på Legekufferten.dk må sælges, kopieres, distribueres eller på anden måde gengives uden tilladelse fra Legekufferten.dk

Vi tjekker løbende internettet for misbrug, herunder uretmæssig kopiering af vores materiale. Misbrug medfører øjeblikkeligt krav om erstatning, samt fjernelse af fx kopieret materiale. Materialet kan dog frit printes til privat ikke-kommercielt brug på betingelse af, at materialet ikke ændres og at der ikke tages imod betaling for formidling af materialet.

 

Generelle oplysninger

Legekufferten.dk
Frem 43
2800 Kgs. Lyngby

info@legekufferten.dk