Græskarsuppe

Opskrift

1 lille græskar eller hokkaido
2 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
½ løg
2 dl vand
1 bouillon terning
1 dl kaffefløde
Salt og peber
Evt. lidt revet ingefær

Skær toppen af dit græskar sammen med børnene og skrab kernerne ud (gem dem evt. til græskar-snacks).
Skrab det orange kød ud med en spiseske.

Svits hakket hvidløg og løg i olivenolie i en tykbundet gryde.
Tilsæt græskarkød og svits det i et par minutter sammen med løget.
Tilsæt vand og bouillonterning og lad det hele koge under låg i 20-30 min.

Tilsæt tilsidst fløde og revet ingefær og blend det hele. Smag til med salt og peber.

Tips: Det smager også godt med stegte bacontern ovenpå suppen.

…og husk at lave et sjovt græskarhovede af skallen!

Annonce

Legekuffertens butik

Nyhedsbrev

Vi sprudler af idéer og vil gerne dele dem med dig