3 spil der udfordrer logisk tænkning

Logik – for begyndere

Logik for begyndere er et sjovt spil, der er hurtigt og nemt at komme igang med, og så bliver man udfordret på sin evne til at tænke logisk. Spillet består af en masse kort med spørgsmål som: Kan en vild kat, der er tam kan være indespærret? Og så gælder det om at tænke sig om og bruge sin logik til at finde ud af om svaret er Ja, Nej eller Sludder. 

Fra 10 år, ca. 20 minutter

Du kan købe ‘Logik – for begyndere’ her hos Eurotoys

Rush hour

Rush Hour er et 1-person spil, som handler om at få en rød bil ud af en trafikprop, og det gælder om at kunne tænke logisk og tænke fremad, og finde ud af hvilke biler der skal flyttes for at man kan slippe ud. Spillet har mange forskellige kort med forskellige opgaver i forskellige sværhedsgrader. Det er sjovt, men nogle gange ender man også med at rive sig i håret, når det ikke ser ud til at der er en vej ud.

Fra 8 år, ca. 10 minutter

Du kan købe Rush Hour her hos Eurotoys

Fås også i en juniorudgave (fra 5 år) hos Eurotoys

Fire på stribe

Fire på stribe er en gammel klassikker for 2 personer, hvor det gælder om på skift at lægge sine brikker, så de kommer til at ligge fire på stribe – det kan både være lodret, vandret og på skrå. Man skal tænke logisk og strategisk og hele tiden både være opmærksom på sin egen vinderstrategi og sikre at modspilleren ikke vinder for næsen af én.

 

Fra 5 år, ca. 15 minuttter

Du kan købe ‘Fire på stribe’ her hos Eurotoys

Annonce

Legekuffertens butik

Nyhedsbrev

Vi sprudler af idéer og vil gerne dele dem med dig